Princeton, NJ, Residence  

Working with these long-time clients is always a pleasure. For this project, we transformed this classic traditional house into a clean-lined, transitional style home base for this busy empty-nester couple. With lives filled with travel and work, they wanted home to be a relaxing place to unwind and host friends. Furnished for comfortable living and entertaining, this home features the couple’s collection of art and family heirlooms alongside new upholstery, lighting, and rugs. The open, sunny living and dining area includes a palette of teal, blue, green, and taupe with luscious textured fabrics, contemporary wool rugs, and fabulous lighting against traditional white millwork and honey colored walls. The study, originally knotty-pine paneled, was updated with slate blue paint and tailored window coverings. Updated spaces throughout the home provide a haven with sophisticated style.